'Delfi" lasītāji turpina sūtīt stāstus un fotogrāfijas, ilustrējot patiešām pārsteidzošus Latvijas lieveikalu piedāvājumus.

1. Kāpēc es vairs nekad nepirkšu jau sagrieztos Rimi sierus

Aculiecinieks Иж&Co: "Tur, kur dzīvoju es, apkārtnē ir vairāki "Rimi" lielveikali - Salaspils "Rimi" un tirdzniecības centra "ZOOM" "Rimi". Man ļoti garšo siers. Tā kā jau sagrieztu sieru "Rimi" pirkt ir daudz lētāk, nekā veselu gabalu, bieži izvēlējos pirkt tieši sagriezto.

Bet nu jau divas nedēļas mani mulsina, ka sieru sākuši ietīt slikti smakojošā plastmasas plēvē. Kad to izpako, tas nenormāli smird. Un pat pilnībā izņemot no plēves, nepamet sajūta, ka siers ir sabojāts. Ēst pašai un dot tādu bērnam, manuprāt, būtu noziegums. Es jau četras reizes šādi "iegrābos" un visas reizes sieru izsviedu.

Smakojošu sieru man gadījās nopirkt gan "Rimi", gan arī "ZOOM" "Rimi". Tāpēc rodas jautājums; vai tagad tā ir visur, vai man vienkārši ļoti neveicas?

Es nesaprotu, kāpēc siers būtu jāietin jau lietotā plēvē. Ja pat tas tiek darīts, ekonomējot, kāpēc tad nevarētu tīt ar to plēves pusi, kas vēl nav lietota?

Esmu neizpratnē par to, ka man tagad ir jāpārmaksā par sieru un ka nevaru iegādāties produktu, kuru vēlos, tikai tāpēc, ka tas ietīts smakojošā plēvē.

"Rimi Latvia" vecākā sabiedrisko attiecību speciāliste Laura Podskočija: "Fasētie sieri, līdzigi kā augļi, dārzeņi vai gaļas produkti pēc sagriešanas tiek iepakoti pārtikas uzglabāšanai piemērotās plēvēs.

Produktu iepakošanai Rimi lielveikalos izmanto speciālu ierīci, kas plēvi nedaudz sakausē. Tā nodrošinot, ka pārtikas plēve neattīsies vaļā, savukārt produkts būs svaigs un kvalitatīvs.

Veicām arī papildus pārbaudes konkrētajos "Rimi" veikalos, un to rezultāti apliecina, ka siera iepakojumi atbilst visām kvalitātes prasībām."

2. Grandiozas atlaides veikalos Prisma!

"Grandiozas atlaides vairākiem produktiem vienlaikus, tikai lielveikalos "Prisma"," raksta anonīms aculiecinieks.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!