"Delfi" aculieciniece Gunta uz mandeļu dzēriena "Joya" etiķetes pamanījusi netipisku aicinājumu – "pēc ekskursijas doties uz viesnīcu četras dienas!"

"Iegādājoties mandeļu pienu "Stockmann" veikalā un lasot sastāvu, bijām patīkami pārsteigti par ieteikumu piena lietotājiem," raksta Gunta.

Foto: DELFI Aculiecinieks
"Diemžēl neizdodas uzzināt, uz kuru viesnīcu, jo uz marķējuma nav uzrādīti izplatītāja kontakti," raksta lasītāja.

"Stockmann" mārketinga direktore Dace Kokina portālam "Delfi" atzīst, ka uzņēmums par notikušo ir sazinājies ar preces piegādātāju.

"Preces marķējumu nodrošina piegādātājs un tās aprakstā pieļauta drukas kļūda tehnisku iemeslu dēļ," skaidro Kokina. Universālveikala "Stockmann" pārstāvji jau ir izņēmuši preci no veikala plauktiem.

"Prece ir izņemta no veikala plaukta un tiks aizstāta. Atvainojamies pircējiem par radušos situāciju un iespējamām neērtībām," uzsver "Stockmann" mārketinga direktore.

Sūtiet savas reportāžas un par labāko reportāžu saņemiet balvu - dāvanu karti "Galactico" 30 eiro vērtībā. Foto un video gaidām epastā aculiecinieks@delfi.lv, vai arī izmantojiet nereģistrētajiem autoriem reportāžu iesniegšanai paredzēto formu!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!