Foto: LETA
Portālam "Delfi" atrakstījis Andris, kurš vēlas pateikt lielu paldies Valsts policijas darbiniekiem, kuri grūtā situācijā, kad uz slimnīcu bija aizvests viņa dēls, nāca pretim un palīdzēja aizvest neatļautā vietā atstāto dēla automobili.

25. maijā Andra dēls bija devies uz lidostu, kur viņam piepeši kļuva slikti un viņu aizgādāja uz slimnīcu. Savukārt dēla auto palika stāvam pie lidostas ieejas, kur automašīnas novietot nedrīkst.

"Vēlu vakarā, ap pulksten 22, man piezvanīja no policijas un aicināja atbraukt un savākt dēla automašīnu. Paskaidroju, ka dzīvoju Saulkrastos, tādēļ uz Rīgu varēšu doties tikai nākamajā dienā," stāsta Andris. Viņam par pārsteigumu, policisti piedāvāja paši aizgādāt Andri uz Rīgu.

"Īsi pirms vienpadsmitiem man pakaļ atbrauca policisti, aizveda pie dēla uz slimnīcu, kur paņēmu auto atslēgas un tehnisko pasi un tad aizgādāja uz lidostu. Esmu patiesi pārsteigts un ļoti pateicīgs policistiem par šādu cilvēcisku rīcību," stāsta Andris. Viņš lēš, ka nedēļas laikā, kamēr dēls veseļojās, tēriņi par maksas stāvvietu, uz kuru auto tiktu pārvietots, būtu bijuši ievērojami. "Paldies Jurim Rancānam un Aigaram Rubenim, ka nepalika vienaldzīgi," pauž Andris.

Valsts policijā notikušo komentē īsi, sakot, ka policijas primārais uzdevums ir nevis sodīt, bet gan palīdzēt. Policisti šajā situācijā rīkojās cilvēcīgi, akcentē VP pārstāve Sigita Pildava.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!