Foto: DELFI Aculiecinieks
Ko tikai nevar atrast Latvijas veikalos! Līdzās ļoti plašajam preču klāstam atrodamas pavisam dīvainas preces: tārpi lodā gan pa konfektēm, gan papīra dvieļiem, bet torte apaug ar pūkainu pelējuma kārtu.

1. Jauna akcija: pērc papīra dvieļus un saņem dāvanā tārpus makšķerēšanai!

""Jauna akcija!" iesaucas "DELFI Aculiecinieka" lasītāja Alena. "Pērc papīra dvieļus un laimē dāvanā desmitiem tārpu makšķerēšanai!

Liela tirdzniecības tīkla Mārketinga nodaļu laikam sākusi mocīt sirdsapziņa: cik var novest līdz bankrotam savus piegādātājus un pārdot pircējiem preces par paaugstinātu vērtību. Lūk, jauna akcija!

Diemžēl, atradusi tamlīdzīgu bagātību, kas izlien pa visu virtuvi, histēriski izmetu atkritumos. Vajadzēja aizvest uz Deglava ielu, uz centrālo biroju."

Komentāru sniedz vecākā sabiedrisko attiecību speciāliste Laura Podskočija: „Lūdzam pircēju sazināties ar „Rimi” un norādīt konkrēto veikalu, kurā prece iegādāta, kā arī preces nosaukumu, lai varam pārbaudīt radušos situāciju. Tālrunis: 80000180, e-pasts: info@rimibaltic.com.

Aicinām ikvienu pircēju nekvalitatīvu vai bojātu preci nodot atpakaļ veikalā, kur tā iegādāta, lai varētu sākt rūpīgas pārbaudes kopā ar „Rimi” kvalitātes ekspertiem un risināt radušos situāciju.”

2. Eksotiska torte ar centimetru garu pelējumu

"Abi ar sievu nopirkām dzimšanas dienas torti, tā kā gaidījām viesus. Liels bija mūsu pārsteigums, kad vakarā, atvēruši kasti ciemiņu klātbūtnē, mēs konstatējām tur veselu pelējuma sēņu plantāciju. Sēņu augstums bija gandrīz centimetrs. Bet, tā kā mēs nebijām pārliecināti par to derīgumu, tad bija jādodas pirkt citu torti citā veikalā.

Bet šo no rīta vedām atpakaļ uz veikalu. Visu cieņu darbiniekiem – mums tūlīt atdeva naudu un atvainojās. Bet atmiņas par sēnēm nekur nav zudušas. Labi, ka pie rokas bija fotoaparāts," secina "DELFI Aculiecinieka" lasītājs Anatolijs.

3. Konfektes ar treknu, sulīgu, vēl dzīvu pildījumu

Raksta Svetlana: "Kārtējā "Laimas" dāvana. Konfektes "Vāverīte" ar tārpiņu. Draugi, domājiet, vai vajag iegādāties šīs firmas konfektes..."

-->

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!