Foto: Europa.eu
Cienījamie kandidāti! Jūs startējat vēlēšanās ne tajā vieglākajā laikā un es varu tikai izteikt apbrīnu par jūsu drosmi un gatavību iet lielajā politikā, kur, kā zināms, ar baltiem cimdiem ieiet, bet tikai tāpēc, lai tos nākamajās vēlēšanās nomainītu, jo tie ar politiskiem sūdiem kā pēc kārtīgas talkas aplipuši ir. Ko mēzt jau pietiek.

Jūsu tur tomēr nabūs daudzi, tikai kādi seši septiņi, un tos pašus aprīs visādas lielas frakcijiņas no Vecās Eiropas. Makten žēl gan mums, gan jums! Bet varbūt visiem apvienoties Latvijas ļaužu - Jūsu vēlētāju – aizsardzībai un aizraut citus jauniņos, lai savu kanti stingri turētu!?!

Ir jau kopīgu interesantu jautājumu bez sava gala: 1) subsīdijas lauksaimniecībā, kur vecās valstis mūs acīmredzami kāš, bet neviens nepīkst uz Lielo Brāli/ļiem, 2) fondu sadale, kas bij' jauka, kad vajadzēja mūs ievilināt ekonomblokā, bet tagad - čušs, cik nu atlec s "sbarskogo stola", un citi.

Jūsi kā profiņi jau vēl daudzas mazo, jauno valstu interešu problēmiņas atrastu, ka ne ar traktoriem no Padlaikiem uz Briseli braukt, ne Ždanokas kundzei (ko dziļi cienu!) jāsauc jaunatne galvaspilsētas kāpostus grauzt. Arīdzan Rubika kungam (kam pašam roku esmu spiedis) kā saimnieciskam ģēnijam būtu ko teikt, bet latvji, nezin kāpēc, nemīl (laikam tāpēc, ka to metro neuzbūvēja – makten labs tagad būtu Rīgā!)

Tik lūdzos, pie zemes krizdams un kājas jums skūpstīdams, neņemiet savā bandā Grostiņu un Žagaru. To, kurš Operas naudu pa vējam palaida. Sporķat pesņ, kā saka lielā un gudrā krievu tauta. Grostiņš vispār jāizolē orientācijas (politiskās) biežās maiņas dēļ. Bet – tas tikai mans viedoklis, kas kā žurnaļugas, var tikt pieņemts kā attaisnojums tiesas priekšā Latvijas Republikā pie patstāvošo likumu spēka, kas ļāvis ne vienam vien salšanai/ām apliet jūs ar dubļiem, par kakām un čurām nemaz neminēšu. Lai veicas!

Bet tagad nopietni:

Nepieciešams izveidot vienotu Latvijas Republikas deputātu ideoloģisko un ekonomisko platformu, startējot ES Parlamenta vēlēšanās, kurai būtu jāietver šādi punkti bez Preambulas.

Preambula.

Deputātu bloka izveide, neatkarīgi no to politiskā virziena un valsts piederības, kas gatavi praksē risnāt šādus jautājumus:
1. Tūlītēja lauksaimniecības subsīdiju pārskatīšana attiecībā uz 'jaunpienācējām valstīm".
2. Kopēja aizsardzības stratēģija Krievijas pierobežas valstīm, tostarp Baltijai un Polijai ar ES valstu karaspēku daļu steidzamu dislocēšanu Ukrainas Austrumos.
3. Nekavējoša sarunu sākšana ar Krievijas federāciju par karaspēka daļu izvešanas no Ukrainas un ES valstu pierobežas.

Gan jau zināt vēl ko, kas vēlētājam paslīdējis garām bet sāp jūsu elektorātam - nepilsoņu lielais un sāpīgais jautājums, divi bļauru pasākumi regulāri pavasaros.

Lai pietiekami spēka un aŗīdzan veiksmes, bez kuras mums visiem neiztikt! Nestrādā vairs padomju: ka tik nebūtu kara. Jūs zināt, ka esam uz tā roežas un vis, kā dzejnieks teicis: tik smalkā diegā viss karājas.

Ja nezinat, ko darīt, pajautājiet prezidentam: viņa nostāja militārkrīzes pārvarēšanā bija īsta valstsvīra cienīga, arī ķengu lapeles pieminēšanā, piebildīsim nevietā.

Cīnieties aktīvi: par mūsu un jūsu brīvību!

Cilvēki, esiet modri!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!