Trešdien, 16. oktobrī, Rīgā iemūžināts kāds neuzmanīgs "Audi" vadītājs, kurš, iebraucot Mūkusalas aplī, nepārliecinās par manevra drošību un teju izraisa sadursmi.

"Labas bremzes un ātra reakcija paglābj busiņu no sadursmes ar "Audi", kas iebrauca Mūkusalas aplī, nepārliecinoties par manevra drošību," ziņo aculiecinieks, kurš dalījās ar video.

Aculiecinieks tāpat Rīgā fiksējis vēl vienu neuzmanīgu autovadītāju, kurš Kārļa Ulmaņa gatvē netālu no "Spice" tikai pēdējā mirklī pamana priekšā braucošu traktoru. "Izvairījās pēdējā brīdī," par redzēto teic aculiecinieks.

Savukārt skolēnu autobusa šoferis Viesturs oktobra ieskaņā kļuvis par liecinieku, kā šoferi neievēro luksoforu ceļa remontdarbu vietā posmā Gulbene-Balvi (P35).

"Nihilisti. Luksofors pirms Pogupes tilta virzienā uz Stāmerienas pagriezienu. Jau pa lielu gabalu luksoforā varēja redzēt sarkano gaismu, bet video iemūžinātie šoferi atklāti un nekaunīgi apdzen visus pārējos braucējus, ignorē braukt liedzošo signālu. Tā tas notiek regulāri," ziņo Viesturs.

Tikmēr aculiecinieks Māris Rīgas ielās fiksējis noteikumus pārkāpjam kādu picas vedēju.

"Vai fakts, ka kāds ved picu, dod tam tiesības pārkāpt ceļu satiksmes noteikumus? Braukt agresīvi, apdzenot krustojumā stāvošu auto rindu pa pretējo joslu un neievērot ceļazīmes? Šī nav ne pirmā, ne pēdējā reize, kad picas piegādātāji no sevis iedomājas operatīvā transporta vadītājus," novērojumos dalās aculiecinieks.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!