AS "Sadales tīkls" darbinieki savā darba laikā ar uzņēmuma auto devušies iepirkties, novērojis portāla "Delfi" aculiecinieks. Uzņēmumā atklāj, ka darbinieku gaitām regulāri tiek sekots līdzi un pārkāpēji – sodīti.

Aculiecinieks ziņo, ka "Sadales tīkla" auto bijis novietots pie pārtikas veikala "Beta" Gulbenē. Video skatāms, ka pēc kāda brīža pie auto pienāk un tajā iesēžas cilvēki ar iepirkuma maisiņiem. Lasītājs akcentē, ka ar video vēlas plašākai publikai rādīt, kur tiek "gāzta nodokļu maksātāju nauda".

Uzņēmumā "Sadales tīkls" apstiprina, ka nofilmētajā video ir redzama "Sadales tīkla" automašīna, kura 31. jūlijā atradās Gulbenes lielveikala stāvlaukumā.

"Pārbaudot informāciju, noskaidrots, ka "Sadales tīkls" darbinieks pulksten 14, pildot darba pienākumus un braucot no viena objekta un otru, apstājās pie pārtikas veikala, lai iegādātos pusdienas. Šajā pieturvietā darbinieks pavadīja aptuveni 20 minūtes, pēc kā turpināja ceļu uz nākamo objektu, lai pildītu savus darba pienākumus," norāda uzņēmuma pārstāve Tatjana Smirnova.

AS "Sadales tīkls" izsaka pateicību iedzīvotājiem, kuri seko līdzi uzņēmuma darbam un informē par iespējamu ļaunprātīgu uzņēmuma resursu, tajā skaitā uzņēmuma transportlīdzekļu izmantošanu.

Lai nodrošinātu, ka uzņēmuma transportlīdzekļi tiek izmantoti atbilstoši noteiktajiem mērķiem un darba pienākumu pildīšanai, katram transportlīdzeklim ir GPS sistēma, kas ļauj sekot uzņēmuma darbinieku maršrutam, pieturvietām, kā arī katram darbiniekam par saviem dienas braucieniem un pieturvietām ir jāatskaitās.

Smirnova pauž, ka uzņēmumā regulāri tiek sekots līdzi uzņēmuma transportlīdzekļu lietošanas mērķiem, maršrutiem un pieturvietām.

Gadījumos, ja tiek konstatēts pārkāpums vai uzņēmuma resursi tiek izmantoti ļaunprātīgi, darbinieks tiek sodīts un viņam tiek izteikts rājiens.

Sūtiet savas reportāžas un par labāko reportāžu saņemiet balvu - dāvanu karti "Galactico" 30 eiro vērtībā. Foto un video gaidām epastā aculiecinieks@delfi.lv, vai arī izmantojiet reportāžu iesniegšanai paredzēto formu! Darbdienās no plkst. 10.00 līdz 14.00 varat arī ziņot par nebūšanām, novērojumiem, ierosinājumiem, zvanot pa "Delfi Aculiecinieka" tālruni nr. 67784066!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!