Uz "Sojalita" tofu iepakojuma norādīts, ka produkts sver 150 gramus, taču, uz svariem to pārbaudot, izrādās, ka ne visos gadījumos – "Rimi" atrodamas arī 147 un pat 128 gramus smagas tofu paciņas, ar saviem novērojumiem platformā "Facebook" dalās Sintija Katkevica.

"Tomēr cena visiem viena: 1,09 eiro," par pirkumu sašutusi sieviete.

Lietuviešu uzņēmuma "Sojalita" pārstāvji portālam "Delfi" atzīst, ka šādas situācijas vairs nepieļaus. "Mums ir ļoti žēl par notikušo. Jūlijā saviem klientiem piedāvāsim divus jaunus produktus - mūsu komanda bija fokusējusies uz šo produktu realizēšanu, tāpēc jāatzīst, ka pamata produkcijas svara kontrolei pievērsām nedaudz mazāku uzmanību," skaidro uzņēmumā.

"Vēlreiz atvainojamies klientiem par sagādātajām neērtībām. Šobrīd jau ir sākti nepieciešami kvalitātes kontroles pasākumi šīs problēmas risināšanai - šādi starpgadījumi vairs nedrīkst notikt," stāsta "Sojalita" pārstāvji.

Darbdienās no plkst. 10.00 līdz 14.00 varat arī ziņot par nebūšanām, novērojumiem, ierosinājumiem, zvanot pa “Delfi Aculiecinieka” tālruni nr. 67784066!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!