Teju ikdienu portāla "Delfi" redakcija saņem kādu ceļu reportiera video, kuros autovadītāji iemūžinājuši neierastas un bīstamas situācijas uz ceļa. Šajā rakstā esam apkopojuši trīs situācijas, par kurām lasītāji ziņojuši aizvadītajās nedēļās.

Piemēram, kāda anonīma "Delfi" lasītāja Rīgā, Hipokrāta ielā iemūžināja, kā bērns, skriedams pāri ielai pie sarkanās gaismas luksoforā, teju pakļūst zem auto riteņiem.

Savukārt Valdis Aronas pagastā, braucot vēlā novakarē negaidīti savā ceļā sastapa briedi. Lai izvairītos no sadursmes, nācās bremzēt.

Arī trešā situācija dokumentēta galvaspilsētā.

Nekaunīgs taksists Augusta Deglava ielā. Artūrs nofilmējis nekaunīgu taksistu, kurš, lai nebūtu jāstāv rindā pie luksofora krustojumā, izbrauc citām mašīnā priekšā, šķērsojot dubulto nepārtraukto līniju.

Ziņo arī tu par kaitinošām, nervozām un bīstamām situācijām uz ceļa, rakstot un sūtot video vai foto "Delfi Aculieciniekam" uz e-pastu aculiecinieks@delfi.lv.

Sūtiet savas reportāžas un par labāko reportāžu saņemiet balvu - dāvanu karti iepirkumiem "Rīga Plaza" 30 eiro vērtībā. Foto un video gaidām epastā aculiecinieks@delfi.lv, vai arī izmantojiet reportāžu iesniegšanai paredzēto formu!

Darbdienās no plkst. 10.00 līdz 14.00 varat arī ziņot par nebūšanām, novērojumiem, ierosinājumiem, zvanot pa "Delfi Aculiecinieka" tālruni - 67784066!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!