Foto: DELFI Aculiecinieks
Portāla "Delfi" lasītājs Dainis atsūtījis foto reportāžu, kurā fiksējis, kā autovadītāji Vecrīgā novieto savus spēkratus, ignorējot ceļu satiksmes noteikumus.

Kā stāsta Dainis, tad autovadītāji spēkratus novieto, kur pašiem ērtāk, neatkarīgi no tā, vai apstāties un stāvēt atļauj ceļa zīme. "Starp citu, BMW un dārgo automašīnu īpašnieki ir lielākie cūkas, kuri sevi uzskata par pārākiem," ievērojis lasītājs.

Foto: DELFI Aculiecinieks

Viens no regulārajiem pārkāpējiem Vecrīgā ir kāds "Porsche Cayenne" vadītājs, kurš savu auto ar Lietuvas numurzīmi atstāj dažādās, taču neatļautās vietās Vaļņu ielā: "Noformēti jau neskaitāmi protokoli, bet šis tik un tā liek savu auto neatļautā vietā. Tāda sajūta, ka pilnīgi uzspļaut ceļu satiksmes noteikumiem, vai arī viņš ir tik trūcīgs, ka nevar samaksāt par stāvēšanu "Rīgas satiksme" stāvvietā?"

Foto: DELFI Aculiecinieks

Vēl Dainis ievērojis kādu dāmu ar "Toyota", kas regulāri tiek novietota pie dzeltenās līnijas – pie viesnīcas "Metropole". "Esmu novērojis, ka vadītāja regulāri novieto savu "Rav4" tā, lai nebūtu jāmaksā par stāvēšanu "Rīgas satiksme" stāvvietā. Bet arī viņa jau saņēmusi vairākus protokolus, taču izskatās tik bezkaunīga, ka turpina novietot auto neatļautā vietā," secinājis Dainis.

Foto: DELFI Aculiecinieks

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!