"Delfi" aculiecinieks Gints aizvadītajā nedēļā uz Daugavpils šosejas fiksējis steidzīgu policijas ekipāžu. Automobiļa vadītājs ne vien pārsniedza atļauto braukšanas ātrumu, bet arī apdzenot priekšā braucošo spēkratu, šķērsoja nepārtraukto līniju.

Pārkāpumus aculiecinieks iemūžināja ceļa posmā Jēkabpils – Līvāni. Aptuveni 15 kilometrus pirms Līvāniem.

Gints pieļauj, ka spēkratā atradās vairāki policisti, kurus viņš, iespējams, pirms tam satika ceptuvē "Liepkalni". Likumsargi tur ēduši maizītes, bet vēlāk panākuši Gintu pie Līvāniem. "Izskatījās, ka bijuši kādos kursos un brauca mājās. Tā labi ātri..." pauž aculiecinieks.

Valsts policijas Latgales reģionālajā pārvaldē, kas arī iepazinusies ar "Delfi" aculiecinieka video, informēja, ka notikušais tiks pārbaudīts. Ja likumsargi iegūs objektīvas ziņas par pārkāpumu, transportlīdzekļa vadītājs tiks attiecīgi sodīts, norādīja VP pārstāve Tatjana Makarova.

Sūtiet savas reportāžas un par labāko reportāžu saņemiet balvu - dāvanu karti "Galactico" 30 eiro vērtībā. Foto un video gaidām epastā aculiecinieks@delfi.lv, vai arī izmantojiet reportāžu iesniegšanai paredzēto formu!

Darbdienās no plkst. 10.00 līdz 14.00 varat arī ziņot par nebūšanām, novērojumiem, ierosinājumiem, zvanot pa "Delfi Aculiecinieka" tālruni nr. 67784066!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!