Foto: DELFI

No ceturtdienas līdz svētdienai Rīgā norisināsies ikgadējais gaismas festivāls "Staro Rīga", kas kļuvis jau par neatņemamu Latvijas valsts neatkarības proklamēšanas svētku svinību sastāvdaļu.

"Delfi" Aculiecinieka komanda aicina visus gaismas svētku apmeklētājus neaizmirst mājās savus telefonus, fotoaparātus un videokameras un labākās festivāla gaismas objektu, kā arī citu tēlu bildes iesūtīt "Delfi" Aculieciniekam. Sūtījumā jābūt norādītiem autora kontaktiem un vārdam, jo pēc svētkiem tiks izlozēti pieci fotogaleriju autori, no kuriem katrs saņems divas brīvbiļetes uz "Multikino".

Svarīgi! Izlozē piedalās tikai publicēto foto autori. Savukārt publicētas tiks tās bildes, kurās būs atpazīstami šī gada "Staro Rīga" objekti, kuras nebūs miglainas, neskaidras vai citādi nekvalitatīvas. Sekojoši - redakcija negarantē, ka tiks publicēti visi iesūtītie materiāli.

Reģistrētie Aculiecinieka autori, kas krāj "Delfi" dālderus, reportāžas sūta no sava reģistrācijas konta. Nereģistrētie reportāžu autori tās var sūtīt uz e-pastu aculiecinieks@delfi.lv ar norādi "Staro Rīga".

Gaidīsim tavu starojošo Rīgu!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!