Tradicionāli festivāls "Jaunais vilnis" ik gadu Jūrmalā (un Rīgā) pulcina virkni Latvijas, Krievijas un citu valstu skatuves, kino, TV un pat cirka zvaigznes. Tāpat tradicionāli arī mūsu lasītāji seko populāro viesu gaitām gan uz "Jaunā viļņa" skatuves, gan pastaigājoties Jūrmalas ielās.

Jau pērn mēs pārliecinājāmies, ka arī aculiecinieku iesūtītie foto un video vērojumi bagātīgi papildina informācijas klāstu, kā "Jaunā viļņa" zvaigznes un viesi atpūšas Jūrmalā. Šogad vēlamies turpināt jau iesākto tradīciju un paziņojam, ka 2012.gada zvaigžņu "medību" sezona ir sākusies!

Ko tas nozīmē? Tas nozīmē, ka katrs reģistrētais autors par publicētu reportāžu ar "Jaunā viļņa" zvaigznēm saņems dubultu DELFI dālderu skaitu. Projekta noteikumi ir sekojoši:

 - Ja reportāža ir tapusi pirms vai pēc "Jaunā viļņa" pasākuma, un tajā vienlaicīgi ir "noķertas", piemēram, 20 zvaigznes, tā tiks ieskaitīta kā viena reportāža, nevis 20. Mēs saprotam, ka fotosesija pēc koncertiem ir laimes brīdis ne tikai autogrāfu medniekiem, bet arī fotogrāfiem, tomēr pirmkārt mēs vēlētos publicēt tās reportāžas, kas tapušas ārpus oficiāliem pasākumiem (koncertiem, preses konferencēm, publiskām fotosesijām).

- personām fotogrāfijās ir jābūt labi saskatāmām un reportāžai ir jāatbilst "Labas reportāžas noteikumiem". Izlasiet, tas var noderēt.

Par katru reģistrēta lietotāja publicētu viedokli tiek maksāti DELFI dālderi, kurus iespējams tērēt DELFI Aculiecinieka veikalā.

Lai piereģistrētos un kļūtu par 'DELFI Aculiecinieka' autoru, ir jāaizpilda šī reģistrācijas forma.

Savukārt kādas "Jaunā viļņa" zvaigznes aculiecinieki "nomedīja" 2011.gadā, skatiet šeit!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!