Foto: Shutterstock
"Delfi Aculiecinieks" turpina apbalvot labāko reportāžu autorus par publikācijām, kuras starp citām sevišķu uzmanību izpelnījušās vai nu savas oriģinalitātes dēļ, vai arī spējot uzrunāt ļoti lielu lasītāju skaitu.

Laikposmā no augusta otrās nedēļas sākuma līdz pagājušās nedēļas izskaņai kopumā "Delfi Aculieciniekā" publicētas divas reportāžas, kuras vēlamies apbalvot.

Viena no tām ir reģistrētā autora Aināra Mēneša sūtītais video par "burvi" Rīgas Dinamo spēlē - "Video: Vai Rīgas 'Dinamo' zaudējumā vainīga burve?". Reportāža īpaša ar to, ka raisījusi īstu vētru lasītāju vidū. Pēc šīs reportāžas "Delfi Aculiecinieks" saņēma vēl vairākas citu autoru reportāžas par līdzīgiem novērojumiem hokeja spēļu laikā Turklāt visas šīs reportāžas bijušas labi lasītas.

Savukārt otru balvu piešķiram reģistrētā autora Leona Stiprā reportāžai "Tukumā ugunsdzēsēji novērš lielu sprādzienu". Reportāža sevišķa ar to, ka ir nevis vienkārši sūtījums par vienu no daudziem ugunsgrēkiem dažādās Latvijas vietās, bet sniedz arī autora oriģinālu skatījumu uz šo notikumu.

Liels paldies visiem reportāžu sūtītājiem un aicinām arī Jūs cīnīties par balvu.

Sūtiet savas reportāžas un saņemiet balvu - dāvanu karti "Galactico" 30 eiro vērtībā iepirkumiem lielākajos tirdzniecības centros Rīgā - "Origo", "Alfa" un citos.

Foto un video gaidām epastā aculiecinieks@delfi.lv, vai arī izmantojiet nereģistrētajiem autoriem reportāžu iesniegšanai paredzēto formu!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!