Foto: Shutterstock
'Delfi Aculiecinieks' komanda ir apkopojusi pēdējo mēnešu labāko iesūtīto reportāžu autorus, kā arī noteikusi vairāku konkursu uzvarētājus.

Lieldienās ikviens tika aicināts dalīties ar saviem inovatīvajiem risinājumiem olu kauju attālinātai rīkošanai. Šajā konkursā saņēmām desmit reportāžas, no kurām par uzvarētāju izvēlējāmies Elīnas iesūtīto reportāžu, kurā olu kaujas tika rīkotas ar "Whatsapp" starpniecību, proti, Elīna mājās bija sakrāsojusi vairākas olas, tās sanumurējusi, bet olu kaujas ar saviem mīļajiem rīkoja attālināti – katrs izvēlējās savu numuru.

Tik liels Mēness, kāds tas bija naktī no 7. uz 8. aprīli, Latvijā šogad vairs nebūs redzams. Tāpēc "Delfi Aculiecinieks" aicināja lasītājus dalīties ar savām supermēness fotogrāfijām. Šajā konkursā saņēmām 18 reportāžas. "Delfi Aculiecinieks" komanda nolēma, ka balva šoreiz tiek piešķirta Kārlim, kurš iesūtījis ļoti māksliniecisku reportāžu "Liepājas rīts jūras krastā".

Pa šo laiku esam saņēmuši un publicējuši daudz un dažādas reportāžas. Marta sākumā portāla lasītājs Ivars dalījās ar saviem atradumiem Papē, Rucavas novadā. Pastaigājoties pa pludmali, viņš bija savācis vairākus maisiņus ar no jūras izskalota parafīna gabaliem. Tāpat savās pastaigās gar ūdens malu, viņš bija atradis savdabīgu augu, kas, iespējams, bija indīgā velnarutka saknenis. Tieši par šīm reportāžām "Delfi Aculiecinieks" komanda nolēmusi piešķirt Ivaram balvu – dāvanu karti 30 eiro vērtībā tirdzniecības centrā "Rīga Plaza".

Daumantam izdevās kļūt par aculiecinieku ļoti amizantai avārijai, gluži kā no 90. gadu anekdotes par zaporožecu un mersedesu, tikai 21. gadsimta Liepājā negadījums notika starp vairāk nekā 200 tūkstošus eiro vērto pasaulē visātrāko sērijveida apvidus automobili "Lamborghini Urus" un pelēku (gan tiešā, gan pārnestā nozīmē) "Škoda" automašīnu.

Ņemot vērā, ka "Delfi" nereti publicē rakstus par ārvalstīs atrastiem seniem, bet vēl ne reizi nelietotiem spēkratiem, ar līdzvērtīgu dārgumu palepojās aculiecinieks Andrejs, kurš iesūtīja bildes un stāstu par savu mopēdu "Rīga-13", kas 1991. gadā tika iegādāts jauns universālveikalā Rīgā un ne reizi šo 30 gadu laikā vēl nav ticis iedarbināts.

Marta izskaņā "Delfi Aculiecinieks" izsludināja konkursu, kurā mudināja visus lasītājus padalīties ar saviem stāstiem par to, kā tiek kavēts laiks ārkārtējā situācijā. Par uzvarētāju šajā konkursā pasludinājām Dainu, kura šajā laikā nolēma atsvaidzināt atmiņu adīšanā un šūšanā, jo to nebija darījusi jau 18 gadus. Rezultātā viņai tapa ne tikai gultasveļas komplektiņš bēbītim, bet arī zeķītes.

Ar uzvarētājiem sazināsimies personīgi.

Tiem, kuriem nepaveicās – nebēdājiet! Katru mēnesi "Delfi Aculiecinieks" rīkos jaunus konkursus, kuros arī varēs laimēt tirdzniecības centra "Rīga Plaza" dāvanu karti 30 eiro vērtībā. Turklāt ik mēnesi balvas arī tiks piešķirtas kādam reportāžu autoram, kurš dalījies ar saviem novērojumiem, pamanījis kādu netaisnību pasaulē vai arī fiksējis kaut ko interesantu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!