Foto: Shutterstock
Kā jau katru mēnesi, arī šomēnes "Delfi Aculiecinieks" apbalvo labāko reportāžu autorus, tostarp arī vienu apkures rēķinu uzsaukuma dalībnieku, kurš bija ieguldījis lielāko darbu savu rēķinu statistiskas apkopošanā.

Janvāra beigās "Delfi Aculiecinieks" izsludināja konkursu, lūdzot lasītājus dalīties ar saviem apkures rēķiniem, lai varētu salīdzināt izmaksas par pērno gadu un šo apkures sezonu. Šāda konkursa aktualitāte ir skaidrojama ar netipiski silto ziemu, kurā jau ir pārspēti vairāki siltuma rekordi.

Šeit var izlasīt rakstu, kurā analizēts, vai šajā siltajā ziemā apkures cenas ir kāpušas vai nav un kāpēc.

"Delfi Aculiecinieka" komanda par labāko apkures rēķinu reportāžu autoru atzina lasītāju, kurš maskējās zem segvārda "Leišu Projekts". Viņš bija apkopojis pēdējo astoņu gadu apkures rēķinu izmaksas trīs istabu dzīvoklim tā sauktajā lietuviešu tipa ēkas projektā, Rīgā, Iļģuciemā.

Janvāra sākumā ar drosmīgu reportāžu mūs pārsteidza ilggadējā "Delfi Aculiecinieks" reportāžu autore Marija Tuče, kura iemūžināja spēcīgā vēja nedarbus Daugavgrīvas molā, kad jūras viļņi izskaloja aizsargbarjeru, kuru cilvēki izmantoja kā taciņu, lai nokļūtu uz molu. Arī viņai mēs piešķiram balvu par reportāžu vētra izpostījusi ceļu uz Daugavgrīvas molu. Mēs ļoti novērtējam mūsu uzticamos lasītājus un reportāžu autorus, kuri dalās ar saviem novērojumiem, fotogrāfijām vai video!

Savukārt video ar amizantu skatu iesūtījis Reinis – jau kārtējo reizi kāds autovadītājs ir apjucis satiksmes organizācijā – šoreiz kāds VW autovadītājs brauca Ogres virzienā pa šosejas pretējās satiksmes joslu. Par laimi, pretimbraucošie to laicīgi pamanīja un pārkārtojās uz pirmo joslu.

Apsveicam uzvarētājus! Ar viņiem par balvu saņemšanu sazināsimies privāti. Atgādinām balvas būs jāizņem viena mēneša laikā no uzvarētāju paziņošanas brīža.

Tiem, kuriem nepaveicās – nebēdājiet! Katru mēnesi "Delfi Aculiecinieks" rīkos jaunus konkursus, kuros arī varēs laimēt tirdzniecības centra "Rīga Plaza" dāvanu karti 30 eiro vērtībā. Turklāt ik mēnesi balvas arī tiks piešķirtas kādam reportāžu autoram, kurš dalījies ar saviem novērojumiem, pamanījis kādu netaisnību pasaulē vai arī fiksējis kaut ko interesantu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!