Foto: DELFI Aculiecinieks

416 bildes – tieši tik daudz suņu, kaķu, kazu un citu mājdzīvnieku fotogrāfijas esam saņēmuši no jums, "Delfi" lasītāji. Konkurss "Mans mājdzīvnieks – laika ziņu zvaigzne" ilga vien četras dienas, bet to laikā tika iesūtīts ap 200 reportāžu – rekordliels vienai tēmai veltītu reportāžu skaits.

Lasītājus aicinājām sūtīt sava mājdzīvnieka foto dabā, vai tas būtu kaķis, žurka, trusis vai pat govs. Visbiežāk fotomirkļos dažādos gadalaikos tverti suņi un kaķi, taču kadrā tikuši arī mājlopi, kā kazas un govis. Kā jau iepriekš vēstīts, ka kvalitatīvākie fotoattēli ar lasītāju mīļdzīvnieku kļūs par portāla "Delfi" laika ziņu ilustrācijām.

Labākās un portāla formātam atbilstošākās fotogrāfijas "Delfi" redakcija apkopos līdz nedēļas beigām, kad arī tiks publicēta reportāžu galerija, kuras varoņi turpmāk būs sastopami portāla laika ziņu ilustrācijās.

Savukārt visas iesūtītās reportāžas aplūkojamas fotogalerijā šeit:

Sūtiet savas reportāžas un par labāko reportāžu saņemiet balvu - dāvanu karti "Galactico" 30 eiro vērtībā. Foto un video gaidām epastā aculiecinieks@delfi.lv, vai arī izmantojiet reportāžu iesniegšanai paredzēto formu!

Darbdienās no plkst. 10.00 līdz 14.00 varat arī ziņot par nebūšanām, novērojumiem, ierosinājumiem, zvanot pa "Delfi Aculiecinieka" tālruni - 67784066!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!