Foto: Publicitātes foto
Iestājoties pavasarim aktīva un ekstrēma dzīvesveida piekritēji sniega dēļus un slēpes ir nolikuši vasaras atpūtā un sāk lūkoties pēc citiem izaicinājumiem. Tiem, kas dzīvo aktīvu dzīvesveidu, nav svešs piedzīvojumu seriāla nosaukums "xRace". Tas ir vārds, kas asociējas ar ekstrēmu, aktīvu un piedzīvojumiem bagātu laika pavadīšanu.

Lasiet vēl -
Sākas pieteikšanās 'xRace' sacensību seriāla otrajai sezonai

Tā kā DELFI arī atbalsta aktīvu dzīvesveidu, esam nolēmuši izveidot mūsu lasītāju komandu. Mēs meklējam īstus ekstrēmistus. Tādus, kam ir kaut neliela pieredze ekstrēmās sacensībās, kas nebaidās no dabas un cilvēka radītajiem šķēršļiem, kas ir spējīgi palīdzēt grūtībās nonākušiem biedriem un, protams, kas noskaņoti tikai uzvarai.

Komandā vajadzētu būt trīs cilvēkiem (var būt gan vīriešu, gan sieviešu, gan jauktas komandas). Sacensības notiks piecos posmos un pirmais notiks jau 30.aprīlī Bauskā. DELFI parūpēsies par jūsu dalības maksu sacensībām.

Ja vēlies būt viens no DELFI komandas dalībniekiem, tev būtu nepieciešams izdarīt sekojošo:

1) Apmeklēt „xRace” mājas lapu www.xrace.lv un vēlreiz pārliecināties, ka šī lieta ir tavējā;

2) Izveidot reportāžu par tavu dalību „xRace” vai līdzīgās sacensībās un nosūtīt to uz e-pasta adresi aculiecinieks@delfi.lv ar norādi "xRace". Šeit jāpiebilst, ka reportāža sastāv no foto vai video materiāla (foto – piecas un vairāk bildes) un apraksta, kurā ir minēts gan notikuma laiks un vietas, gan apraksts par tā norisi un taviem piedzīvojumiem.

3) Ja tu nekad neesi piedalījies tamlīdzīgās sacensībās, bet ļoti, ļoti to vēlies, tad gaidām no tevis reportāžu par aktīva dzīvesveida plusiem.

4) Visbeidzot tev jābūt gatavam izveidot reportāža par DELFI komandas piedzīvojumiem.

Ja noteikumi tev ir pieņemami, nekavējies un raksti DELFI Aculieciniekam! Līdz „xRace” sacensību dalībnieku pietiekšanās beigām laika vairs nav atlicis daudz. 

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!