Foto: DELFI Aculiecinieks

Jau šīs nedēļas nogalē Bauskā norisināsies pirmais piedzīvojumu sacensību 'Triatel xRace' posms. Sacensībās piedalīsies arī DELFI komanda, pareizāk būtu teikt DELFI lasītāju komanda.

No vairākām komandām, kuras xRace sacensībās vēlējās startēt ar DELFI vārdu, izvēlējāmies tieši šo. Trīs jaunieši, kuriem nav svešs ekstrēms dzīvesveids un kuri to piekopj veselā saprāta rāmjos, radīja mūsos pārliecību, ka šie ir īstie. Pie tam, viņi ne tikai ir gatavi pārvarēt sacensību šķēršļus, bet arī informēt mūs par to norisi.

Kaspars, Raitis un Kristaps

23 gadus veci, visi trīs studē, visi trīs draugi jau ilgu laiku, visi trīs kā komada jau piedalījušies vairākos ekstrēmos pasākumos. Līdz šim viņu blici var atpazīt ar nosaukumu "Kurš paņēma Lauru pa vidu?"...

Visiem trijiem atšķirīgi raksturi un tomēr saspīlētās situācijas viņiem nav problēmu atrast kopīgu valodu.


Kaspars – studē socioloģiju, aktīva dzīvesveida piekritējs, draugi saka, ka uz viņu var paļauties.

Raitis – studē fiziku, pieredze orientēšanās sportā, kas ir nozīmīgs pluss xRace sacensībās.

Kristaps – studē mārketingu, viegli komunicē ar cilvēkiem, pirms sacensībām par tām būs ievācis maksimāli daudz informāciju.

"xRace ir sacensības, kurās, pārvarot dažādus šķēršļus, noteiktā laikā ir jāsasniedz leģendā norādītie kontrolpunkti," skaidro mūsu komandas dalībnieki. "Katrs no pieciem sacensību posmiem notiek citā Latvijas nostūrī, un tieši tas ir pats labākais, jo sanāk redzēt vietas, kuras citos apstākļos nesanāktu. Latvijā ir daudz ko redzēt. Pagājušajā gadā mums sanāca būt gan pamestās apdzīvotās vietās, gan lidmašīnu angāros, gan tuvāk iepazīt Latvijas dabas kaprīzes.

Un tātad – šogad xRace sacensībās piedalīsies 500 dalībnieki jeb 150 komandas. Starp tām, startējot Tautas klasē, arī mūsējie – DELFI komanda.

Gaidīsim no puišiem labākos rezultātus un reportāžas no xRace sacensībām!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!