Foto: DELFI Aculiecinieks
Aculiecinieks Jānis dalījās ar nedēļas nogalē uzņemtajām fotogrāfijām, dokumentējot Mežaparka lielās estrādes celtniecības darbus no putna lidojuma.

"Mežaparka lielās estrādes celtniecība turpinās," viņš raksturo iesūtītos attēlus.

Rīgas domē portālam "Delfi" atklāj, ka pašlaik Mežaparka estrādē izbūvē dzelzsbetona monolīto karkasu, kā arī ārējo kanalizāciju. Vienlaikus top apsardzes ēka.

Darbs objektā tiek organizēts pat trīs maiņās. Tas norit atbilstoši plānotajam grafikam. Paralēli Ungārijā jau norit intensīvs dzelzsbetona ražošanas process, tiek plānota konstrukciju montāžas darbu gaita.

Līdz šim jau paveikti 85% no plānotajiem zemes darbiem. Estrādes tehniskajā stāvā nesošo konstrukciju izbūve īstenota 97 % apmērā. Savukārt estrādes pagrabstāva nesošo konstrukciju izbūve veikta 95 % apmērā. Estrādes pirmā stāva konstrukciju izbūve īstenota 22 % apmērā, bet pagrabstāva ārsienām 75% apjomā veikti hidroizolācijas un siltumizolācijas darbi.

Jau iepriekš portāls "Delfi" ir publicējis dažādas Mežaparka lielās estrādes celtniecības darbus, kurus iemūžinājis fotogrāfs Mihails Ignats. Tos var apskatīt te un te.

Sūtiet savas reportāžas un par labāko reportāžu saņemiet balvu - dāvanu karti "Galactico" 30 eiro vērtībā. Foto un video gaidām epastā aculiecinieks@delfi.lv, vai arī izmantojiet reportāžu iesniegšanai paredzēto formu!

Darbdienās no plkst. 10.00 līdz 14.00 varat arī ziņot par nebūšanām, novērojumiem, ierosinājumiem, zvanot pa "Delfi Aculiecinieka" tālruni nr. 67784066!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!