Foto: DELFI Aculiecinieks
Itālijas pilsētā Černobio otrdien, 23. maijā, turpinās prestižā klasisko un antīko automašīnu izstāde un elegances konkurss "Concorso d'Eleganza Villa d'Este ". Šogad vērienīgo pasākumu baudīt devās arī "Delfi" lasītāja Jeļena Mihailova.

Jeļena stāsta, ka pasākumu apmeklē intereses pēc. "Starp antīkajām automašīnām veltītajiem pasākumiem "Concorso d'Eleganza", iespējams, ir prestižākais un, neapšaubāi, tradicionālākais. Tas pirmo reizi notika 1929. gadā, aristokrātisko automašīnu zelta laikmetā," stāsta Jeļena. Pasākuma apmeklētāji te ierodas no visas pasaules, tostarp no ASV, Indijas un Ķīnas.

Par pasākuma norisi Jeļena teic, ka "iespaidi ir vislabākie". Jeļena novērtējusi gan villas skaistumu, gan Komo ezera ainavu, viesmīlību, automašīnu eleganci un oriģinalitāti. "Viss bija augstā līmenī."

""Concorso d 'Eleganza Villa d'Este" ir iespēja elpot autentiskas aristokrātijas gaisu, tajā pašā laikā ir brīva atmosfēra," iespaidos dalās "Delfi" lasītāja.

Aculieciniece arī pastāsta, ka automobiļi elegances konkursā tiek dalīti kategorijās. Spēkratus vērtē pieaicinātu ekspertu komanda, kuru vada dizainers Lorenco Ramačioti (Lorenzo Ramaciotti). Labākais konkursants saņem "Best of show" jeb "BMW Group Trophy" trofeju, kuru piešķir dalībniekam, kas atstāj vislielāko iespaidu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!