Piektdien, 11. oktobra rītā ap pulksten 8, izbraucot no Centrāltirgus pieturs, maršruta mikroautobusam gadījās tehniska ķibele – izkrita sānu durvis, pa kurām iekāpj un izkāpj pasažieri, portālam "Delfi" ziņo aculieciniece Zane.

"Dzeltenā spēkrata vadītājs dažādi centās situāciju glābt, tomēr neveiksmīgi, tāpēc nācās durvis pārvietot uz mikriņa salonu un beigt maršrutu, aizbraucot uz mikriņu galapunktu," viņa raksta par novēroto.

Uzņēmuma "Rīgas Taksometru" parks stratēģiskās komunikācijas galvenā speciāliste Anete Skusāne portālam "Delfi" pauž, ka tehnisko ķibeli piedzīvojušais mikroautobuss bija rezerves automašīna.

"Kas attiecas uz šo gadījumu, diemžēl mēs nevaram iepriekš paredzēt šādu tehnisko nolietojumu. Tehnisko apskati, kā jebkurš, kurš veic pārvadājuma pakalpojumus, veicam divas reizes gadā, kā arī iekšējo pārbaudi veicam ikdienu," sacīja Skusāne.

Sūtiet savas reportāžas un par labāko reportāžu saņemiet balvu - dāvanu karti iepirkumiem "Rīga Plaza" 30 eiro vērtībā. Foto un video gaidām epastā aculiecinieks@delfi.lv, vai arī izmantojiet reportāžu iesniegšanai paredzēto formu!

Darbdienās no plkst. 10.00 līdz 14.00 varat arī ziņot par nebūšanām, novērojumiem, ierosinājumiem, zvanot pa "Delfi Aculiecinieka" tālruni - 67784066!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!