Foto: Privātais arhīvs
Turpinot sadarbību ar starptautiskā raidījuma "Gaidi mani" ("Ždi meņa") pārstāvi Latvijā – jelgavnieku Mārtiņu Ziebergu –, portāls "Delfi" aicina atsaukties ļaudis, kuriem varētu būt kas zināms par rakstā nosauktajām personām. Šoreiz aicinām meklētos cilvēku atpazīt arī no fotoattēliem.

Raidījuma brīvprātīgais darbinieks Mārtiņš palīdz ārvalstniekiem Latvijā meklēt pazudušos radiniekus un draugus. Publicējam sarakstu ar cilvēkiem, kurus cenšas atrast patlaban. Ja kādam no lasītājiem ir zināms, kur un kā atrodamas nosauktās personas, lūgums zvanīt Ziebergam pa tālruni 29923833 vai arī sazināties pa e-pastu martins.ziebergs@inbox.lv.

Ar raidījuma dalībnieku meklēto radu un draugu vārdiem un uzvārdiem var iepazīties arī vietnē www.poisk.vid.ru.

Japāniete Vaka Mizunoja, kura ap 1970. gadu Rīgā ieradās no Tokijas skolēnu apmaiņas programmas ietvaros, meklē tā laika draudzenes Gabrielu Strukovu un Inetu Pranču. Rīgā Vaka pavadīja krietnu laiku, un abām viņas draudzenēm tolaik bija no 15 līdz 16 gadiem. Sakari vēlāk pārtrūka, tamdēļ Vaka ārkārtīgi vēlas draudzenes atkal atrast.

Foto: Privātais arhīvs

Oksanu Vodopjanovu, Valerija meitu, dzimušu 1979. gadā, kā arī Nataliju Vodopjanovu, Valerija meitu, dzimušu 1972. gadā, meklē brālis Aleksejs.

Foto: Privātais arhīvs

Jeļenu Samoilovu, kura dzimusi 1960. gadā, kā arī viņas ģimeni meklē draudzene Olga. Draudzene Jeļena ar vīru bija Olgas kāzu liecinieki.

Foto: Privātais arhīvs

Edgaru Klimecu, dzimušu 1989. gadā, meklē radiniece Marina Skvorcova.

Foto: Privātais arhīvs

Aleksandru Pravļencevu, dzimušu 1960. gadā, kā arī viņa ģimeni meklē māsa Žanna.

Foto: Privātais arhīvs

Mariju Levinu, dzimušu 1940. gadā, un viņas ģimeni meklē meita Jeļena Levina. Mamma iepriekš dzīvojusi Liepājā.

Foto: Privātais arhīvs

Māsīcas meitu Ritu un viņas tēvu Jāni meklē Irēna Alijeva no Lietuvas. Rīta un Jānis dzīvoja Ventspilī. Ritas mammu sauc Gaļina.

Foto: Privātais arhīvs
Foto: Privātais arhīvs
Foto: Privātais arhīvs
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!