Foto: DELFI Aculiecinieks
Aculiecinieks Jānis Kazaks svētku laikā Rīgā iemūžinājis festivāla "Ziemassvētku Egļu ceļš" objektus, un foto atsūtījis arī portālam "Delfi".

"Gadu mija – tas ir egļu uznākšanas laiks. Rīgu daiļo dizaineru uzburtas futūriskas konstrukcijas, "Egļu ceļš", un mežā dzimušas, krāšņi rotātas, egles," raksta Jānis. "Ar eglēm kā ar dzīvām būtnēm – tās vēlas tapt novērtētas un apjūsmotas. Laimīgu jauno gadu!"

"Egļu ceļš" – devītais vides objektu festivāls – Rīgā turpināsies līdz 13. janvārim. Festivālu rīko Rīgas dome. Pavisam aplūkojami 39 mākslas objekti, kas ir radošo sabiedrību mākslinieku un Latvijas Mākslas akadēmijas Radošās darbnīcas studentu veikums.

Sūtiet savas reportāžas un par labāko reportāžu saņemiet balvu - dāvanu karti "Galactico" 30 eiro vērtībā. Foto un video gaidām epastā aculiecinieks@delfi.lv, vai arī izmantojiet reportāžu iesniegšanai paredzēto formu!

Darbdienās no plkst. 10.00 līdz 14.00 varat arī ziņot par nebūšanām, novērojumiem, ierosinājumiem, zvanot pa "Delfi Aculiecinieka" tālruni nr. 67784066!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!