Foto: DELFI Aculiecinieks

Pie nule atvērtā "Maxima" veikala Tallinas ielā, Rīgā piestāj kravas furgoni un preces izkrauj tieši uz ietves, portālam "Delfi" ziņo aculiecinieki.

"Veikala projektētāji aizmirsuši, ka veikalam nepieciešama noliktava un piegādes stāvvietas. Tāpēc ietve pārvērsta par ielu piegādes zonu. Vai tas ir normāli?" vaicā vīrietis.

Savukārt Artūrs sarūgtināks, ka veikala darbinieki uz ietves novieto taru un atkritumus, tādējādi gājēju plūsmai atstājot vien metru trotuāra. "Vai šāda rīcība ir likumīga? Kāpēc citi mazie veikaliņi šajā rajonā ar šādām cūcībām nenodarbojas?" šķendējas aculiecinieks.

Foto: DELFI Aculiecinieks

Uzņēmumā "Maxima Latvija" portālam "rus.delfi.lv" pauž, ka problēma jau zināma. Kompānija atvainojas cilvēkiem par sagādātajām neērtībām un cer šonedēļ problēmu atrisināt, sacīja "Maxima" pārstāve Liene Dupate Ugule: "Atvainojamies visiem tiem, kuriem svaigu produktu piegāde veikalā "Maxima" radījusi neērtības. Risinām problēmu, ceram uz pozitīvu rezultātu šīs nedēļas laikā."

Foto: DELFI Aculiecinieks

Sūtiet savas reportāžas un par labāko reportāžu saņemiet balvu - dāvanu karti "Galactico" 30 eiro vērtībā. Foto un video gaidām epastā aculiecinieks@delfi.lv, vai arī izmantojiet reportāžu iesniegšanai paredzēto formu!

Darbdienās no plkst. 10.00 līdz 14.00 varat arī ziņot par nebūšanām, novērojumiem, ierosinājumiem, zvanot pa "Delfi Aculiecinieka" tālruni nr. 67784066!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!