Foto: DELFI Aculiecinieks
"Dobeles novada Jaunbērzes ciemā izvietots ievērojama izmēra puzuris," portālam "Delfi" ziņo lasītāja Agrita Vaitkeviča, kura bija viena no aktīvajiem pagasta iedzīvotājiem, kas pašu rokām radīja apjomīgo darbu.

Agrita pastāstīja, ka puzuris salikts no būvniecības veikalos nopērkamām plastmasas caurulēm. Tās nokrāsotas spilgti baltas, lai tumsā spīdētu prožektoru gaismā. "Darbs ritēja vakaros. Visgrūtākais bija salikt puzuru. Tīrīšana un krāsošana aizņēma mazāk laika," stāsta Agrita.

Dekora tapšanu finansiāli atbalstīja Jaunbērzes pagasta pārvalde.

Apjomīgā dekora talpšanā iesaistījās Jaunbērzes pagasta aktīvie iedzīvotāji.

Viena no puzura autorēm Zane Legzdiņa-Joja par kopīgo pieredzi savu draugu lokā "Facebook" ierakstījusi: "Ir tik lieliski, ja idejas izdodas kopīgi izdomāt un īstenot. Tad ieraugot rezultātu, acīs ir asaras! Par to, ka var kopā, brīvprātīgi un ar milzīgu degsmi sev pašiem un citiem radīt prieku".

Portāls "Delfi" aicina savus lasītājus pastāstīt un parādīt, kādus dekorus pašu rokām radījuši mājas un tā pagalma izdaiļošanai. Foto un video, kā arī nelielu aprakstu par paša darinātu ārtelpas dekoru sūti uz aculiecinieks@delfi.lv.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!