Foto: DELFI Aculiecinieks
"Piektdiena, 2013. gada 2. augusts. P. Stradiņa klīniskā universitātes slimnīcas ierastos rīta darbus pārtrauc dobji grāvieni. Saņemam satraucošu ziņu – Kardioloģijas korpusa pagrabā eksplodējuši skābekļa baloni," portālam "Delfi" raksta lasītājs Jānis Kazaks, kurš dalījies ar 2013. gadā notikušā fotoattēliem.

"Dodoties ceļā uz nelaimes vietu, saskaitu trīs četrus sprādzienus, tad klusums. Visi pacienti no celtnes evakuēti, izpilda mediķu norādes. Nekādas panikas, lai gan spriedze ir milzīga. Korpusa otrā pusē ugunsdzēsēji jau pievārējuši ugunsnelaimi.

Pēc divām dienām visas drazas aizvāktas, par notikušo liecina vien apkvēpušās pagraba sienas, griesti un sprādziena deformētās durvis," atminas aculiecinieks.

Ugunsgrēkā, kas 2013. gada 2. augustā Stradiņa slimnīcā izcēlās pēc sprādziena daudzstāvu ēkas pagrabā, cieta divi slimnīcas darbinieki, izglābti tika septiņi cilvēki, bet 170 cilvēki tika evakuēti. Ēkas pagrabā bija notikusi eksplozija, kuras rezultātā izcēlās ugunsgrēks. Liesmas plosījās 50 kvadrātmetru platībā.

Sūtiet savas reportāžas un par labāko reportāžu saņemiet balvu - dāvanu karti iepirkumiem "Rīga Plaza" 30 eiro vērtībā. Foto un video gaidām epastā aculiecinieks@delfi.lv, vai arī izmantojiet reportāžu iesniegšanai paredzēto formu!

Darbdienās no plkst. 10.00 līdz 14.00 varat arī ziņot par nebūšanām, novērojumiem, ierosinājumiem, zvanot pa "Delfi Aculiecinieka" tālruni - 67784066!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!