Foto: DELFI Aculiecinieks
Pirmdienas rītā Rīgā, Lubānas ielā vienlaikus notikušas divas avārijas, kas uz laiku ievērojami palēnināja satiksmi, portālam "Delfi" ziņo aculiecinieks Toms.

"Šorīt braucot ārā no Rīgas, Lubānas ielā pie "Depo" divas kravas automašīnas nebija kaut ko sadalījušas," raksta Toms. "Īsti nesapratu, kā tur tā fūre ar uzrakstu "Bruma" varēja atrasties, j tas ir izbraucamais ceļš."

Avāriju uz Lubānas ielas Toms novēroja arī pretējā virzienā, pie kapiem. "Abos virzienos tikai pa vienai funkcionējošai braukšanas joslai. Diezgan traka satiksme šorīt jau tā noslogotā rajonā," vērtē aculiecinieks.

Valsts policijā informē, ka ap pulksten 8:30 avarējušo kravas auto vadītāji par satiksmes negadījumu noformējuši saskaņoto paziņojumu.

Savukārt otrā avārijā, kurā bija iesaistīti trīs automobiļi, "Opel", BMW un "Peugeot", cilvēki nav cietuši. Avāriju izraisīja aizmugurē braucošā spēkrata vadītājs, kurš, bremzējot ieskrēja priekšā braucošajā automašīnā, izraisot trīs auto sadursmi.

Sūtiet savas reportāžas un par labāko reportāžu saņemiet balvu - dāvanu karti "Galactico" 30 eiro vērtībā. Foto un video gaidām epastā aculiecinieks@delfi.lv, vai arī izmantojiet reportāžu iesniegšanai paredzēto formu!

Darbdienās no plkst. 10.00 līdz 14.00 varat arī ziņot par nebūšanām, novērojumiem, ierosinājumiem, zvanot pa "Delfi Aculiecinieka" tālruni - 67784066!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!