Foto: Fb.com/pondorra

Trešdien, 8. jūlijā, īsi pēc pulksten 12, Mellužos "Circle K" pašapkalpošanās degvielas uzpildes stacijā aizdedzies "Renault Laguna" automobilis, portālu "Delfi" informēja aculiecinieks, kurš iesūtījis arī notikuma fotogrāfijas.

Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienests (VUGD) izsaukumu uz Jūrmalu saņēmis pulksten 12.12. Dega vieglās automašīnas motora nodalījums pusotra kvadrātmetra platībā. Pulksten 12.23 uguns izplatīšanās tika ierobežota. Ugunsdzēsēji ar absorbentu savāca no auto izlijušo eļļu un pulksten 13.28 darbu notikuma vietā pabeidza, portālu "Delfi" informēja VUGD.

""Circle K" automātiskās degvielas uzpildes stacija Jūrmalā ir atvērta un pieejama apmeklētājiem. Pēc notikuma tā tika slēgta uz aptuveni pusotru stundu, lai veiktu drošības pārbaudi, kurā konstatēts, ka bojājumu nav," portālu "Delfi" informēja "Circle K" vides, veselības un drošības departamenta vadītājs Andrejs Alts.

"Vēlamies uzsvērt, ka automāšīnas aizdegšanās nekādā veidā nav saistīta ar "Circle K" degvielas uzpildes staciju un tās tehnisko infrastruktūru," norāda Alts.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!