Foto: DELFI Aculiecinieks
"Delfi" lasītājs un aerofotogrāfs Mihails Ignats kopā ar lidaparāta pilotu Andreju Asaru šoziem paviesojās virs Siguldas bobsleja trases, iemūžinot to no putna lidojuma.

"Piedāvājam Siguldas bobsleja trases aerofotogrāfijas no neparastāka skatu leņķa. Foto uzņemti šoziem," par attēliem saka Igants.

Siguldas bobsleja un kamaniņu trase šobrīd oficiāli kandidē uz 2026. gada ziemas olimpisko spēļu rīkošanu renes sporta veidos. Galvenā kandidāte uz 2026. gada ziemas olimpisko spēļu rīkošanu ir Stokholma, kas parakstījusi sadarbības līgumu ar Latviju un Siguldas pilsētu par kamaniņu sporta, bobsleja un skeletona sacensību aizvadīšanu Siguldas trasē.

Sūtiet savas reportāžas un par labāko reportāžu saņemiet balvu - dāvanu karti "Galactico" 30 eiro vērtībā. Foto un video gaidām epastā aculiecinieks@delfi.lv, vai arī izmantojiet reportāžu iesniegšanai paredzēto formu!

Darbdienās no plkst. 10.00 līdz 14.00 varat arī ziņot par nebūšanām, novērojumiem, ierosinājumiem, zvanot pa "Delfi Aculiecinieka" tālruni nr. 67784066!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!