Foto: DELFI Aculiecinieks
Otrdienas, 26. marta, diena lielā daļā Latvijas atnesa sniegu, kas vietām – Kurzemē – izveidoja vairākus centimetrus biezu sniega segu. Sniegs aplaimoja arī Lēdmanes pusi, kur "Delfi" lasītāja Ilze Baņģere otrdienas vakarā iemūžināja martam pasakainas ziemas ainas.

"Staigāju, meklēju skaistākas ainavas, kamēr sagaidīju miglu, jo jau sāka piesalt. Cik skaista ir migla, saules izgaismota. Vēlējos padalīties," raksta Ilze.

Ja arī tu esi iemūžinājis neparasti skaistu marta ainu – vai dabu pēc snigšanas, vai arī, kā tā mostas pavasari, plaukst puķes un atgriežas gājpunti – ziņo par to "Delfi Aculieciniekam" uz e-pastu aculiecinieks@delfi.lv.

Sūtiet savas reportāžas un par labāko reportāžu saņemiet balvu - dāvanu karti "Galactico" 30 eiro vērtībā. Foto un video gaidām epastā aculiecinieks@delfi.lv, vai arī izmantojiet reportāžu iesniegšanai paredzēto formu!

Darbdienās no plkst. 10.00 līdz 14.00 varat arī ziņot par nebūšanām, novērojumiem, ierosinājumiem, zvanot pa "Delfi Aculiecinieka" tālruni nr. 67784066!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!