Foto: DELFI Aculiecinieks
17. augustā Vallē, Penderos sapulcējās Valles dejotāji, lai, pieminot Baltijas ceļa 30 gadus, sastātos posmā, ko neiekļāva 600 kilometrus garajā ķēdē 1989. gadā, portālu "Delfi" informē lasītājs Mārtiņš Augusts Celmiņš.

"Tas bija 2019. gada 17. augustā. Sanāca Valles dejotāji un nolēma atcerei sastāties Baltijas ceļa posmā, kas nebija iekļauts pirms 30 gadiem," raksta Mārtiņš.

"Patriotiskas un sirdij svētas sajūtas mūzikas "Atmostas Baltija" pavadījumā baudīja gan Baltijas ceļu pieredzējušie un tajā piedalījušies, gan tie, kuri vēl tolaik nebija dzimuši. Tēvs atkal satvēra sava, nu jau pieaugušā, dēla roku, un dēls stāstīja saviem bērniem par Latvijai tik svarīgo vēstures notikumu.

Latvija sākas ar cilvēku, ģimeni, radiem, draugiem un deju kolektīvu, sadodoties rokās, ik viens var justies piederīgs, īpašs un vajadzīgs kaut kam lielākam, nozīmīgākam – savai valstij!"

Sūtiet savas reportāžas un par labāko reportāžu saņemiet balvu - dāvanu karti iepirkumiem "Rīga Plaza" 30 eiro vērtībā. Foto un video gaidām epastā aculiecinieks@delfi.lv, vai arī izmantojiet reportāžu iesniegšanai paredzēto formu!

Darbdienās no plkst. 10.00 līdz 14.00 varat arī ziņot par nebūšanām, novērojumiem, ierosinājumiem, zvanot pa "Delfi Aculiecinieka" tālruni - 67784066!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!