Foto: DELFI Aculiecinieks

Portāla "Delfi" lasītāja Baiba dalījusies ar foto, kuros 27. novembrī iemūžinājusi "Rīgas satiksmes" (RS) autobusa logus. "Cik esmu pamanījusi un, lai cik ļoti "Rīgas satiksme" sevi slavētu, tomēr savu transportlīdzekļu tīrībai izsekot nevar," sūrojas lasītāja.

Baiba apgalvo, ka 27. novembrī autobusā novērotais nav pirmā reize, kad sabiedriskajam transportam netīri logi. Tādi tie esot vienmēr un pat radies iespaids, ka vispār netiek mazgāti. "Durvis gan tiek virinātas bez iemesla," rezumē Baiba.

"Rīgas satiksme" transportlīdzekļi ar ūdeni un birstēm tiek mazgāti ikdienu, bet atsevišķos gadījumos ik pārdienu: "Lielākā daļa transportlīdzekļu no līnijas atgriežas vēlu vakarā. Atsevišķos gadījumos var būt tā, ka transportlīdzeklis tiek nomazgāts nevis tai pašā, bet nākamajā dienā," skaidroja RS pārstāve Baiba Bartaševiča-Feldmane.

Uzņēmumā pieļauj, ka fotoattēli uzņemtie dienā, kad Rīgā bija slapjš sniegs, un tādējādi logu stikli itin viegli varēja kļūt netīri, tos apšļakstot kādam garāmbraucošam smagajam auto.

Sūtiet savas reportāžas un par labāko reportāžu saņemiet balvu - dāvanu karti “Galactico” 30 eiro vērtībā. Foto un video gaidām epastā aculiecinieks@delfi.lv, vai arī izmantojiet reportāžu iesniegšanai paredzēto formu!

Darbdienās no plkst. 10.00 līdz 14.00 varat arī ziņot par nebūšanām, novērojumiem, ierosinājumiem, zvanot pa “Delfi Aculiecinieka” tālruni nr. 67784066!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!