Otrdien, 29. janvārī, vēlā vakarā degvielas uzpildes stacijā "Circle K" Berģos novērots apskādēts degvielas sūknis, ziņo "Delfi" aculiecinieks.

"Iebraucu, ieraudzīju un nodomāju – labi, ka neuzgāja gaisā," raksta aculiecinieks.

Uzņēmumā apstiprina, ka uzpildes stacijā noticis ceļu satiksmes negadījums, kurā nolauzts sūknis.

"Kravas auto vadītājam, veicot manevru, piekabe uzgrūdās virsū degvielas sūknim un to nolauza," pastāstīja "Circle K Latvia" sabiedrisko attiecību konsultante Ieva Stūre.

Tūdaļ pēc negadījuma tika pārbaudīts, vai no bojātā sūkņa nav notikusi degvielas noplūde, kā arī norobežots, lai pasargātu cilvēkus no iespējamām traumām, ja gadījumā sūknis gāztos.

Patlaban Berģu DUS bojātais sūknis jau demontēts un vietā tiek uzstādīts jauns, sacīja Stūre. Aptuveno viena sūkņa vērtību uzņēmuma pārstāve nevarēja precīzi pateikt, bet tā svārstās ap pārdesmit tūkstošiem eiro.

Sūtiet savas reportāžas un par labāko reportāžu saņemiet balvu - dāvanu karti "Galactico" 30 eiro vērtībā. Foto un video gaidām epastā aculiecinieks@delfi.lv, vai arī izmantojiet reportāžu iesniegšanai paredzēto formu!

Darbdienās no plkst. 10.00 līdz 14.00 varat arī ziņot par nebūšanām, novērojumiem, ierosinājumiem, zvanot pa "Delfi Aculiecinieka" tālruni nr. 67784066!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!