29. augustā ap pulksten 17 Rīgā, Brīvības gatvē kāds taksometra šoferis izraisījis trīs auto sadursmi, iemiegot pie stūres, portālam "Delfi" ziņo aculiecinieks Mareks.

Mareks novēroja, ka visupirms taksometra vadītājs ietriecies stāvošā automobilī "Mazda", kura inerces iespaidā sadūrusies ar pretim novietotu "Volvo". Negadījuma dēļ Brīvības gatvē satiksme vienā virzienā uz laiku bijusi gandrīz pilnībā bloķēta, teic Mārtiņš.

Valsts policijā apstiprina, ka Brīvības gatvē bija noticis negadījums, kurā iesaistīti trīs automobiļi. Negadījumā cietušo nav.

Par avārijas izraisīšanu policija noformējusi administratīvā pārkāpuma protokolu taksometra vadītājam, kurš pie stūres bija iemiedzis. Par šādu pārkāpumu autovadītājam var uzlikt naudas sodu no 40 līdz 280 eiro, informēja policijā.

Foto no notikuma vietas.

Sūtiet savas reportāžas un par labāko reportāžu saņemiet balvu - dāvanu karti "Galactico" 30 eiro vērtībā. Foto un video gaidām epastā aculiecinieks@delfi.lv, vai arī izmantojiet nereģistrētajiem autoriem reportāžu iesniegšanai paredzēto formu!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!