Foto: DELFI Aculiecinieks
Portāla "Delfi" lasītājs Dainis Rīgas centrā pamanījis auto novietošanas noteikumu pārkāpējus un spilgtākos piemērus apkopojis foto stāstā, kurā dalās ar portāla "Delfi" lasītājiem.

"Novēroju Rīgas centrā kārtējos transportlīdzekļu vadītājus, kuri uzskata, ka uz viņiem neattiecas ceļu satiksmes noteikumi, un kuri apzināti neievēro ceļazīmes, tikai tāpēc, lai pa lēto varētu turēt auto Rīgas centrā," ziņo Dainis.

Aculiecinieks arī norāda, ka daži no pārkāpējiem auto vienā un tajā pašā neatļautajā vietā regulāri, ignorējot apstāšanās un stāvēšanas aizlieguma zīmes.

"Izceļas arī citu valstu iebraucēji, sevišķi lietuvieši, kuri Latvijā uzvedas tā it kā noteikumi viņiem nebūtu rakstījuši," par redzēto raksta Dainis.

Sūtiet savas reportāžas un par labāko reportāžu saņemiet balvu - dāvanu karti iepirkumiem "Rīga Plaza" 30 eiro vērtībā. Foto un video gaidām epastā aculiecinieks@delfi.lv, vai arī izmantojiet reportāžu iesniegšanai paredzēto formu!

Darbdienās no plkst. 10.00 līdz 14.00 varat arī ziņot par nebūšanām, novērojumiem, ierosinājumiem, zvanot pa "Delfi Aculiecinieka" tālruni - 67784066!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!