Foto: DELFI Aculiecinieks
Latvijas Lauksaimniecība universitātē (LLU) 14.februārī studentu pašpārvalde sarīkoja spožāko Valentīna dienas ballīti Jelgavā.

Ballīte bija jāierodas laulību cienīgos svētku tērpos, melni baltā ar sarkanu akcentu. Studenti tā arī darīja. Puiši uzvalkos, bet meitenes... Meitenes, kā parasti skaistas.

Ballīte neaprobežojas ar vienkāršu dejošanu. Fakultāšu pārstāvji organizēja dažādus pasākumus, lai savestu kopā vientuļās sirdis, bet esošiem pārīšiem palīdzēja nostiprināt attiecības. Sociālo zinātņu fakultāte vakara gaitā meklēja romantiskāko puisi un meiteni.

Lauku inženieru fakultātes "Amoru banda" uzņēmās savedēju lomu un šāva mīlas bultas pa labi un pa kreisi. Pārtikas tehnoloģiju fakultāte organizēja "Mīlas darbnīcu", kura uz vietas varēja pagatavot svētku dāvanu vai uzrakstīt apsveikumu mīļotai. Meža fakultāte mērīja mīlestību. Informācijas tehnoloģiju fakultāte ar Skype palīdzību rīkoja "Aklo randiņu". Vienā tāfeles pusē sēdēja puisis. Bet otrā puse meitene. Abi mēģināja atrast kopējo valodu izmantojot ciparu tehnoloģijas. Veterinārmedicīnas fakultātes studenti, pārzinot okultās zinātnes, sniedza zīlēšanas pakalpojumus. LLU studentu korporācijas "Ventonia", "Fraternitas Imantica" un studenšu korporācija "Varavīksne" sarīkoja foto stūrīti "Mēs mīlam Latviju" un dalīja sarkanbalti sarkanās lentītes.

Bet interesantākās lietas notika "Laulību kapelā", kuru sarīkoja LLU tautas deju ansamblis "Kalve" un deju kopa "Skalbe". Pārīši varēja nostiprināt savas attiecības "īstās" laulībās. Laulībās viss bija organizēts kā īstā dzīvē. Kāzu viesi, vedējmāte ar vedējtēvu, laulības apliecības, bijušās mīļākās, kazu fotogrāfs, skūpsti un gredzeni. Protams, neiztika bez dejām, kuras tika atklātas ar karstasinīgo tango. Bet vakara turpinājumā mīlniekus priecēja grupa "Mīlas pilnmēness" un nezināmais DJ. Vēl bija daudz citu atrakciju, kuru aprakstam pietrūkst vārdu, tāpēc skatieties bildes.


Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!