Kāds aculiecinieks vērsis uzmanību, ka uz Matīsa ielas Rīgā uzlikta zīme, kas liek automašīnas par maksu novietot līdz pulksten 22 ierasto pulksten 20 vietā. Autostāvvietas pārvaldītājs SIA "Rīgas satiksme" gan norāda, ka zīme ir kļūda un nekas auto novietošanas laikos nav mainījies.

Vērīgais portāla "Delfi" lasītājs norāda, ka Rīgas centrs jau tā pandēmijas laikā ir pustukšs un, viņaprāt, šāda kārtība - auto ļaut novietot līdz pulksten 22 - ir iedzīvošanās uz Rīgas centra iedzīvotāju rēķina.

"Rīgas satiksmē" skaidro, ka neko savā stāvvietu politikā nav mainījusi, joprojām autovadītāji savas mašīnas var novietot par maksu līdz pulksten 20. Visticamāk, kļūda varēja būt radusies Aleksandra Čaka ielas remonta dēļ, šī ziņa ir nodota Satiksmes departamentam, kuri atbild par zīmju izvietojumu pilsētvidē. Kļūda drīzumā tiks novērsta, sola "Rīgas satiksme".

Jau vēstīts, ka Čaka ielu uzsākts remontēt šī gada vasarā, savukārt 2. decembrī Rīgas domes Satiksmes lietu komisijā lēma uz Čaka ielas izveidot pagaidu velojoslas.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!