8.augustā, uz ZOC mākslīgā seguma tikās divas Latvijas futbola 1. līgas komandas - FK "Jelgava-2" un SK "Liepājas Metalurgs-2".

Līgā liepājnieki ieņem trešo vietu, bet jelgavnieki divpadsmito. Līdz ar to varētu teikt, ka spēles rezultāts ir paredzams. Spēles sākums galīgi nepadevās un jau trešajā minūtē liepājnieki guva pirmos vārtus. Ar to viņiem nepietika un viņa turpināja spēlēt ļoti lielā tempā.

FK Jelgava divi spēlētāji ar grūtībām tika līdz viesiem un nekādi nevarēja panākt bumbas kontroli. Drīz vien notika neizbēgamais - 17. minūtē liepājnieki guva otros vārtus. Un maisam gals bija vaļā. Desmit minūšu laikā liepājnieki guva vēl piecus vārtus. Pēc nospēlētam 27 minūtēm rezultāts bija 0:7 viesu labā. Atlikušajā laikā bumba vēl divas reizes nokļuva jelgavnieku vārtus, bet vārti netika ieskaitīti.

Otrajā puslaikā Metalurgs ļāva jelgavniekiem spēlēt, jo samazināja spēles tempu. Tomēr tas nelīdzēja un Jelgava-2 līdz spēlēs beigām tā arī neiesita nevienus vārtus. Toties liepājnieki pamatlaika pēdējā minūtē guva vēl vienus - astotos vārtus.


Šo reportāžu ir iesūtījis reģistrēts 'DELFI Aculiecinieka' autors, kurš par katru publikāciju saņem noteiktu skaitu DELFI dālderus.  Sūtiet foto, video reportāžas 'DELFI Aculieciniekam' - aculiecinieks@delfi.lv vai reģistrējieties, pelniet DELFI dālderus un tieciet pie vērtīgām balvām

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!