Foto: Shutterstock
Pagājušajā nedēļā "Delfi Aculiecinieks" izsludināja īpašo bildinājuma vai kāzu stāstu konkursu, un redakcija šonedēļ ir izvērtējusi, kurš stāsts saņem īpašo balvu.

"Delfi Aculiecinieks" komanda novērtēja gan Vitas Grandbergas iesūtīto bildinājuma stāstu, gan arī Marijas Kiršteines kāzu stāstu, kuram bija pievienotas fotogrāfijas. Redakcija nolēma balvu piešķirt Marijai un viņas vīram. Abi sirsnīgie stāsti Ziemassvētkos tiks publicēti sadaļā "Viņa", lai arī citi var šajā maģiskajā svētku laikā iedvesmoties. Kas zina, varbūt tieši kādam no "Delfi" lasītājiem šie Ziemassvētki izvērtīsies īpaši.

Reportāža saņem "Delfi Aculiecinieks" balvu – tirdzniecības centra "Rīga Plaza" dāvanu karti 30 eiro vērtībā. Ar veiksmīgo reportāžas autori sazināsimies personīgi.

Nebēdā, ja esi palaidis garām šo konkursu! Pašlaik "Delfi Aculiecinieks" sadaļā līdz pat 6. janvārim norisinās divi konkursi – "Mans skaistais adventes vainags" un Ziemassvētku eglītes konkurss, kurā oriģinālākie reportāžu autori arī pretendēs uz tirdzniecības centra "Rīga Plaza" dāvanu karti 30 eiro vērtībā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!