Foto: F64
Līdz pasaules čempionātam hokejā ir palicis mazliet vairāk par mēnesi. Jau aprīļa sākumā Latvijas Hokeja federācija nosauks pilno izlases spēlētāju kandidātu sarakstu, kas dosies uz Slovākiju. Tajā tikšot iekļauti aptuveni 45 hokejisti.

Tomēr vairāki spēlētāji jau šobrīd ir paziņojuši, ka nespēlēs Latvijas izlases sastāvā. Daži vēl nav devuši apstiprinošu atbildi.

Latvijas Hokeja Federācija ir paziņojusi izlases sastāvu, kas 29.martā dodas uz Zviedriju, lai piedalītos "Euro Hockey Challenge" turnīrā. Dīvaini, ka izlases sastāvu nenosauca tās treneris (kā ierasts), bet ģenerālmenedžeris Sandis Ozoliņš. Kādus vēl pārsteigumus varam sagaidīt no Latvijas izlases ceļā uz pasaules čempionātu? Kāds būs mūsu komandas sastāvs? Kas vispār notiek Latvijas hokeja izlasē?

Jūsu viedokļi, minējumi, prognozes?

Rakstiet!

Par katru reģistrēta lietotāja publicētu rakstu tiek maksāti DELFI dālderi, kurus iespējams tērēt DELFI Aculiecinieka veikalā.

Lai piereģistrētos un kļūtu par 'DELFI Aculiecinieka' autoru, ir jāaizpilda reģistrācijas forma.

Ja nevēlaties reģistrēties,viedokli sūtiet izmantojot e-pastu  - aculiecinieks@delfi.lv vai izmantojot satura iesūtīšanas formu!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!