Portāla "Delfi" lasītājs, skolēnu autobusa šoferis Viesturs Jākobsons 11. septembra miglainajā rītā uz Gulbenes ceļiem fiksējis vairākus agresīvus autovadītājus.

"11. septembra rīts. Migla. Redzamība no 100 līdz 300 metriem. Pirmajā kilometrā, izbraucot no Gulbenes Balvu virzienā, ap pulksten 7.28 skolēnu autobusu apdzina kravas automašīna ar piekabi. Kravas auto vadītājs pilnīgi traks. Viņš apdzina miglā, ievērojami pārsniedzot viņam atļauto braukšanas ātrumu, proti, 80 kilometrus stundā, ar šādu aptuveno ātrumu braucu es. Smagā auto vadītājs bīstami tuvu apdzina. Intervāls starp busu un kravas auto bija vien kādi divi trīs centimetri," stāsta lasītājs.

"Dažus kilometrus tālāk mani apdzina "Audi". Pēc apdzīšanas strauji aizgrieza priekšā, ieņemot savu joslu, un tūliņ bremzēja. Pēc tam kādus 500 metrus tālāk šis pats "Audi", redzot brīdinājuma zīmi par krustojumu un sākoties nepārtrauktajai līnijai, miglā, neko neredzot, sāka apdzīt "Latvijas pasta" furgonu. Neskatoties uz ļoti ierobežoto redzamību šorīt, atradās arī tādi braucēji, kuri brauca bez ieslēgta apgaismojuma. Tāda mums ir "drošība" attiecībā uz skolām, skolēniem un vispār uz ceļiem. Braukts tiek ļoti agresīvi," viņš noslēdz.

Sūtiet savas reportāžas un par labāko reportāžu saņemiet balvu - dāvanu karti "Galactico" 30 eiro vērtībā. Foto un video gaidām epastā aculiecinieks@delfi.lv, vai arī izmantojiet reportāžu iesniegšanai paredzēto formu!

Darbdienās no plkst. 10.00 līdz 14.00 varat arī ziņot par nebūšanām, novērojumiem, ierosinājumiem, zvanot pa "Delfi Aculiecinieka" tālruni nr. 67784066!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!