Raksta īsziņas un pēta dokumentus – šādu ainu, mērojot ceļu no Tallinas uz Rīgu ar "Ecolines" autobusu, tam traucoties ar vairāk nekā 100 kilometriem stundā, novēroja pasažieris un "Delfi" lasītājs Viktors.

""Ecolines" rūpējas par drošību uz ceļiem," par novēroto saka Viktors, kurš bija pasažieris 3. jūnija reisam no Tallinas uz Rīgu, kā arī piefiksēja, ka autobuss traucās ar ātrumu 110 kilometri stundā.

Uzņēmumā "Ecolines", iepazīstoties ar aculiecinieka video, norāda, ka autobusa vadītāja rīcība ir nepieļaujama un pretlikumīga. "Tiek veikta iekšējā dienesta pārbaude. Vadītājam tiks piemērots disciplinārais sods, tāpat tiks nozīmētas papildu slēptās kontroles pārbaudes, tai skaitā, arī citos reisos," portālu "Delfi" informēja uzņēmuma kvalitātes kontroles nodaļas vadītāja Jūlija Staševska.

"Ecolines" izsaka pateicību pasažieriem par aktivitāti un vērību satiksmes drošības jautājumos, kas palīdz nodrošināt gan pakalpojuma kvalitāti, kā arī uzlabot drošību uz ceļiem. "Pateicamies pasažieriem par sniegtajiem materiāliem," pauda Staševska.

Sūtiet savas reportāžas un par labāko reportāžu saņemiet balvu - dāvanu karti "Galactico" 30 eiro vērtībā. Foto un video gaidām epastā aculiecinieks@delfi.lv, vai arī izmantojiet reportāžu iesniegšanai paredzēto formu!

Darbdienās no plkst. 10.00 līdz 14.00 varat arī ziņot par nebūšanām, novērojumiem, ierosinājumiem, zvanot pa "Delfi Aculiecinieka" tālruni - 67784066!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!