"Delfi" aculiecinieks Andrejs izveidojis video rullīti ar deviņiem Rīgas ielās iemūžinātiem ceļu satiksmes noteikumu pārkāpumiem, kas fiksēti 2017., 2018. un 2019. gada pirmajās dienās un visi paveikti, lai pēc iespējas ātrāk nokļūtu galamērķī.

Starp iemūžinātajiem pārkāpumiem dominē braukšanas pie sarkanā, aizliedzošā signāla luksoforā, taču fiksēts arī, kā autovadītājs apbrauc sastrēgumu pa trotuāru, kā arī mēģina Vanšu tiltā uzbraukt pretēji kustībai. Zīmīgi, ka atkārtoti dažādu autovadītāju pārkāpumi fiksēti vienās un tajās pašās vietās.

"Automobiļu vadītāju – pārkāpēju izlase no Rīgas ielām. Video īpaši komentāri nav nepieciešami. Tā, lūk, pie mums brauc pie stūres," video komentē Andrejs.

Sūtiet savas reportāžas un par labāko reportāžu saņemiet balvu - dāvanu karti "Galactico" 30 eiro vērtībā. Foto un video gaidām epastā aculiecinieks@delfi.lv, vai arī izmantojiet reportāžu iesniegšanai paredzēto formu!

Darbdienās no plkst. 10.00 līdz 14.00 varat arī ziņot par nebūšanām, novērojumiem, ierosinājumiem, zvanot pa "Delfi Aculiecinieka" tālruni nr. 67784066!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!