Lai gan ikviens ir aicināts neapmeklēt publiskas vietas un nepulcēties baros, pagājušajās brīvdienās ļaudis naski devās dabā. Iecienīts tūrisma objekts bija arī Slokas ezera taka.

Arī "Delfi" aculieciniece Lelde iesūtījusi video, kurā redzams tas, cik daudzi 15. martā apmeklēja Slokas ezera taku.

"Vēlējos braukt pastaigā, bet biju pārsteigta par cilvēku pārplūdi Slokas ezera takā. Saprotu, ka ārā bija labs laiks un bija brīvdiena, bet, ņemot vērā pašreizējo situāciju valstī, ierobežojumi ir jāņem vērā ne tikai publiskās vietās, bet arī šādās, jo cilvēki acīmredzot ir vairāk par 50 un taka ir visai šaura, tātad - ejot viens otram garām īsti nesanāk ievērot 2 metru distanci," raksta Lelde, kura nolēmusi tikai redzēto nofilmēt un nestaigāt tālāk pa skaisto taku. "Es varu iedomāties, kas brīvdienās notika populārākajās dabas takās," tā lasītāja.

"Tūrismagids" jau vēstīja, ka pagājušajās brīvdienās spītējot aicinājumam distancēties, cilvēku pūļi devās uz iecienītām dabas takām. Lielas automašīnu rindas bijušas ne tikai Lielajos Kangaros, bet arī Cenas tīrelī un citviet. Portāls "Delfi" aicina rūpīgi izvērtēt savas pastaigu vietas un saudzēt gan sevi, gan citus, bet laiku mājās īsināt, lasot interesantus ceļojumu stāstus un virutāli iepazīstoties ar ievērojamiem galamērķiem visā pasaulē portāla "Delfi" sadaļā "Tūrisma Gids".

Sūtiet savas reportāžas un par labāko reportāžu saņemiet balvu – dāvanu karti iepirkumiem "Rīga Plaza" 30 eiro vērtībā. Foto un video gaidām epastā aculiecinieks@delfi.lv, vai arī izmantojiet reportāžu iesniegšanai paredzēto formu!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!