Svētdien, Pirmajās Lieldienās, ap pulksten 15.54 kūlas ugunsgrēks izcēlies Liepājas šosejas malā netālu no Grobiņas, portālam "Delfi" ziņo aculieciniece Ilze.

"Deg pie pašas A9 šosejas malas, pie Škuteru pagrieziena," ziņo aculieciniece. "Milzīgs dūmu mākonis un atklātas liesmas. Paldies trīs ugunsdzēsēju brigādēm par darbu," raksta Ilze.

Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienestā (VUGD) informē, ka svētdien Grobiņas novada Grobiņas pagastā ap pulksten 14 saņemti divi izsaukumi par aizdegušos pērno zāli. Vienā gadījumā zāle degusi 0,2 hektāru platībā, savukārt otrā gadījumā – liesmas plosījušas kūlu 600 kvadrātmetru platībā.

Sūtiet savas reportāžas un par labāko reportāžu saņemiet balvu - dāvanu karti "Galactico" 30 eiro vērtībā. Foto un video gaidām epastā aculiecinieks@delfi.lv, vai arī izmantojiet reportāžu iesniegšanai paredzēto formu!

Darbdienās no plkst. 10.00 līdz 14.00 varat arī ziņot par nebūšanām, novērojumiem, ierosinājumiem, zvanot pa "Delfi Aculiecinieka" tālruni nr. 67784066!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!