Laipa niedrēs, skatu tornis – šādas ainas no putna lidojuma virs Kaņiera ezera 31. martā iemūžinājis "Delfi" lasītājs Dāvis Metriņš. Viņš klāsta, ka filmas tapšanu iedvesmojušas ezera un laipas fotogrāfijas sociālajā vietnē "Instagram".

"Marta beigās strauju popularitāti "instagram" lietotāju vidū guva Kaņiera niedrāja taka. Te būs īss videostāsts, kas tad īsti ir šī taka," par savu veikumu teic Dāvis.

Portāls "Delfi" iepriekš vēstījis, ka netālu no Tīreļa laipas, braucot cauri Ķemeriem, Jaunķemeriem un tālāk Lapmežciemā nogriežoties pa kreisi uz Antiņciemu, var nokļūt pie Kaņiera ezera, kur ir gan skaists skatu un putnu vērošanas tornis starp niedrēm, gan nedaudz tālāk – Kaņiera pilskalna taka.

Tā izveidota senā pilskalna teritorijas apskatei. Pašā pilskalnā arī ir pamatīgs skatu tornis divos stāvos, bet pie tā ierīkota arī piknika vieta ar skatu uz ezeru.

Sūtiet savas reportāžas un par labāko reportāžu saņemiet balvu - dāvanu karti "Galactico" 30 eiro vērtībā. Foto un video gaidām epastā aculiecinieks@delfi.lv, vai arī izmantojiet reportāžu iesniegšanai paredzēto formu! Darbdienās no plkst. 10.00 līdz 14.00 varat arī ziņot par nebūšanām, novērojumiem, ierosinājumiem, zvanot pa "Delfi Aculiecinieka" tālruni nr. 67784066!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!