Foto: Kadrs no video
Vairāki lasītāji "Delfi Aculieciniekam" uzticējuši savus foto un video stāstus par jaunā, 2019. gada sagaidīšanas īpašākajiem notikumiem.

"Delfi" lasītāja Linda Rutkovska atsūtījusi video, kurā, viņas pašas vārdiem raksturojot, nofilmēts "pieticīgais salūts 2019 Tērvetē". Video redzams, kā jaunieši, sitot ar dēli pret zemi, imitē salūta radītās skaņas.


Salaveči uz motocikliem

Savukārt "Delfi" aculieciniece Veronika atsūtījusi video, kas tapis 30. decembrī, un tajā viņa fiksējusi salaveču tērpos ģērbtus motociklistus braucienā cauri Rīgai.

"Svētku maršrutu sāka stāvvietā pie lielveikala Augusta Deglava ielā. Kā visīstākie salatēti, motociklisti dāvināja rotaļlietas tiem bērniem, ko sastapa ceļā, kā arī cienāja viņus ar saldumiem," ziņo Veronika.


Sniegbaltīte viesojas Doma laukumā

Jaungada brīnumu 31. decembra naktī piedzīvojusi lasītāja Inna, viņa klāsta, ka Doma laukumā sastapusi Salatēti un Sniegbaltīti. "Jaungada tirdziņa apmeklētāji Doma laukumā bija patīkami pārsteigti par iespēju bez maksas nofotografēties ar Salatēti un Sniegbaltīti," teic Inna.

Viņa novēroja, ka priecīgi bija kā bērni, kuri Salatēti raustīja aiz sirmās bārdas, tā arī pieaugušie, kuri steidza uzņemt kādu foto kopā ar bērnības tēliem. "Cik gan vienkārši ir cilvēkiem uzdāvināt pasaku. Nepieciešams tikai uz minūti ieraudzīt bērnības varoņus, lai ikdienas steiga paliktu otrajā plānā, bet jaunā gada notikumi vēl ilgi paliktu atmiņā," secina lasītāja.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!