Ceturtdienas, 20. decembra, vēlā vakarā pēc "Mesa" koncerta "Arēnā Rīgā" uz blakus esošajām ielām, tostarp Grostonas ielā, izveidojās haoss. Portāla "Delfi" lasītājs Dzintars kļuva par ķīlnieku nekontrolētajai situācijai – viņam ceļu nobloķēja pretim braucošais auto.

Autobraucējs kritiski noskaņots pret satiksmes organizēšanu pēc koncerta. Mājup devās tūkstošiem cilvēku ar personīgajām automašīnām, taču plūsmu neviens neregulēja.

"Mani pārsteidza, ka pēc "Mesas" koncerta netika nodrošināta vispār nekāda satiksmes organizācija ar policistu-regulētāju vai kā savādāk, kaut arī bija zināms, ka mājup dosies 13 tūkstoši cilvēku," raksta Dzintars. Uzskatāms piemērs, lasītājaprāt, ir viņa piedzīvotā situācija. "Video redzams, kā, iespējams, krievu tautības autovadītājs, necienot citus satiksmes dalībniekus, apbrauca sastrēgumu pa pretējo joslu, veltot mums ļoti daudz žestu un rādot pirkstu kombinācijas."

Aculiecinieks arī norāda, ka video nodevis Valsts policijai.

No redakcijas jāpiebilst, ka, visticamāk, haosu radīja apstāklis, ka Grostonas ielas brauktuves malā bija izvietotas automašīnas, kas liedza braucējiem pārvietoties saskaņā ar ceļa zīmi (redzams video).

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!