Trešdien ap pusdienlaiku Krišjāņa Valdemāra ielā notikusi sadursme starp divām vieglajām automašīnām, no kurām viena ir policijas ekipāža, ziņo Juris.

Avārija notikusi Valdemāra ielas un Oskara Kalpaka bulvāra krustojumā.

Kāda cita aculiecinieka iesūtīts video liecina, ka sadursme notikusi brīdī, kad policijas auto ar ieslēgtām bākugunīm un skaņas signālu sāka šķērsot Valdmemāra ielas krustojumu ar Kalpaka bulvāri. Piepeši tai priekšā no Kalpaka bulvāra izsteidzās vieglais auto.

Valsts policijā informē, ka sadursme notikusi pulksten 12.42 un tajā iesaistīts "Volkswagen" markas auto un "Opel" markas policijas auto.

Negadījumā cilvēki nav cietuši. Sākotnējā informācija liecina, ka likumsargu spēkrats pārvietojies ar ieslēgtām bākugunīm un skaņas signālu.

Notikušā apstākļus policija skaidros.

Foto: DELFI Aculiecinieks

Sūtiet savas reportāžas un par labāko reportāžu saņemiet balvu - dāvanu karti "Galactico" 30 eiro vērtībā. Foto un video gaidām epastā aculiecinieks@delfi.lv, vai arī izmantojiet reportāžu iesniegšanai paredzēto formu!

Darbdienās no plkst. 10.00 līdz 14.00 varat arī ziņot par nebūšanām, novērojumiem, ierosinājumiem, zvanot pa "Delfi Aculiecinieka" tālruni nr. 67784066!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!